Звукові плати

Новинка Звукова плата Manli C-Media 8738 PCI-E 6(5.1) каналов bulk (M-CMI8738-PCI-E)
PCI-Express, 6 каналів (5.1), Bulk..
Звукова плата Dynamode USB-SOUNDCARD2
код: SU0641799
67 грн
USB 2.0, 5.1 virtual surround..
Звукова плата Dynamode USB-SOUND7-ALU silver
код: SU0641819
153 грн
USB 2.0, 7.1..
Звукова плата Dynamode USB-SOUND7-ALU black
код: SU0641820
153 грн
USB 2.0, 7.1..
Звукова плата Atcom 10715
PCI, 4 канали, Retail
код: SU0285199
195 грн
PCI, 4 канали, Retail..
Звукова плата ASUS Xonar U5 (90YB00FB-M0UC00)
код: SU0091726
2 046 грн
USB, 4 канали, Retail..